Lokeroautomaatti;

Toimivat automaatit  
- tiedonsiirto netissä

Tarjoamamme lokeroautomaatti, jonka avulla henkilönsuojainten jakelu on yksinkertaisempaa, turvallisempaa ja kannattavampaa. Kustannussäästöjen lisäksi järjestelmän avulla voi varmistaa, että oikealla henkilöllä on oikeat varusteet ja siten varmistetaan jokaisen henkilön oikea suojainkäyttö tarpeen mukaan. Järjestelmä toimii verkossa ja sen avulla on helppoa seurata ja jäljittää käyttöä.

Etuudet:

•  Säästää aikaa
•  Voidaan jäljittää
•  Varmistaa varastotason
•  Varmistaa jokaisen henkilön suojaustason
•  Käyttöseuranta


QUICK Lock;


Automaatissa on 1 kpl Master näytöllä, jossa 5 kpl isompaa säilytyslokeroa tai vaihtoehtoisesti 10 kpl pienempää säilytyslokeroa.

Masteriin voidaan liittää jopa 32 kpl moduulia, nk Slaves. Niitä on saatavana kahta eri mallia joko 6 kpl tai 12 kpl säilytyslokeroa.

Käyttäjä kirjautuu henkilökortillaan ja valitsee näytöltä luukun. Valittu luukku avautuu ja käyttäjä voi poimia tuotteensa. Tietokanta rekisteröi poiminnan käyttäjälle ja jäljellä oleva saldo päivitetään.


Quick Spin;


Automaatti sisältää 8 kpl lokeroa, johon tuotteet laitetaan manuaalisesti täyttämällä ne päällekkäin. Jokaisessa automaatissa on säädettävät lokerot ja ne mukautuvat tuotteiden tilantarpeesta.

Käyttäjä kirjautuu henkilökortillaan ja valitsee näytöltä tuotteen. Käyttäjä poimii valitun tuotteen etuluukun kautta. Tietokanta rekisteröi poiminnan käyttäjälle ja jäljellä oleva saldo päivitetään.