Markkinointimateriaalit


Tuotenumero:  777700011
Kesto:  2 viikkoa

Autamme sinua markkinoinnissa, oli se sitten digitaalista materiaalia tai hyvää vanhanaikaista suoramarkkinointia. Mielestämme tekniikat ja toiminnot ovat hyvin pitkälti samat sekä verkossa että paperilla, tärkeintä on nimittäin kenen kanssa kommunikoit ja koska sen teet.

Kuvastotuotanto;


Tuotenumero: 777700012
Kesto: 2 viikkoa

Skydda voi toimittaa kattavan luettelon tuotekuvia, - tietoa ja tuotenumeroita esimerkiksi tarjoukseen, myymälävalikoimaan tai vastaavaan. Teemme räätälöityjä luetteloita tarpeittesi mukaan.

Viestintä on tärkeä osa tarjouksentekoa, koska se tuo mielikuvia tuotteista asiakkaalle. Meillä on paljon kokemusta alasta ja voimme tarjota paljon. Etukäteen tehty hyvä selvitystyö helpottaa luomistyötä ja tulos parantuu.

Skydda-konsepti myymälässä;


Tuotenumero: 777700013
Kesto: Sopimuksen mukaan

Skydda-edustaja tulee myymälään ja päivittää tai mahdollisesti rakentaa uudelleen henkilönsuojainosaston. Konsepti tukee myymälän kehittämistä ja tuotteiden esillepanoa myymälässä. Tuotteet päivitetään uutuuksilla ja aina sopivat tuotteet ovat esillä oikeaan aikaan. Esitellään lyhyesti miten tuotteita kannattaa esitellä ja kuinka asiakas kiinnittää huomiota tuotteiden esillepanoon myymälässä ja sitä kautta saadaan lisämyyntiä. Lyhyt tuote-esittely ja tuotevalikoimaehdotus juuri tiettyyn myymälään.