Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/FI/2018/Artikkeli_hero_3M_4_tuotetta_640x250px_2.jpg

100% käyttö on ainoa varma tapa välttää työtapaturmat

2018-12-14

Tärkein tehtävämme Skyddalla on kehittää työturvallisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Riskien tunnistaminen on avain parempaan työturvallisuuteen. Koulutetut asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet oikeaan työtehtävään.

Varmista puhdas hengitysilma

– Oikein valitulla puhallinsuojaimella varmistat puhtaan hengitysilman ja lisäät työtehoasi, kertoo Skyddan asiantuntija Juhani Koski.
– Speedglas 9100 FX Air hitsausmaski ja Adflo puhallinyksikkö on toimiva ja monipuolinen suojainyhdistelmä erilaisiin kokoonpanon ja kunnossapidon hitsaustöihin.  3M Versaflo M-306 ja TR-315E+ puhallinlaite yhdistelmä sopii vaativaan teollisuuskäyttöön, missä tarvitaan hyvän hengityksensuojauksen lisäksi myös suojakypärää, Koski jatkaa.

Tutustu tarkemmin 3M Versaflo M-306 / TR-315E+ / Speedglas 9100/Adflo

Tutustu muihin hengityksensuojaimiin
Tärkeää tietää hengityksensuojaimista

Käytä kuulonsuojaimia oikein

–  Työpaikan melutason hahmottaminen on tärkeää, koska melun haitallisuuteen vaikuttavat sekä äänitaso että melussa vietettävä aika. On hyvä huomioida, että jo 5 minuutin päivittäinen huolimattomuus vähentää kuulonsuojaimen tehoa merkittävästi, toteaa Juhani Koski.
– Langaton Phone Headset Peltor WS Alert XPI löytyy sekä sankamallisena että kypäräkiinnitteisenä. Käyttäjät ovat pitäneet erityisesti siitä, että pystyvät samaan aikaan suojamaan kuulonsa, keskustelemaan taustamelussa ja olemaan samaan aikaan tavoitettavissa myös puhelimitse, kertoo Koski.

Tutustu tarkemmin Langaton Phone Headset Peltor WS Alert XPI -kuulonsuojaimiin.

Tutustu muihin kuulonsuojaimiin
Tärkeää tietää kuulonsuojaimista

Ostoksille SKYDDA Storeen

3M:n sekä monien muiden laatubrändien tuotteisiin voit helposti tutustua SKYDDA Storeissa Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Jyväskylässä. Storeista löydät koko Skyddan laajan suojainvalikoiman ja asiantuntijamme ovat apunasi oikein tuotteiden valinnassa.

SKYDDA Store yhteystiedot löydät täältä.

Ostoksille SKYDDA verkkokauppaan

Jos et vielä ole Skyddan asiakas, laitathan meille sähköpostia tästä.

Huomioithan, että verkkokauppamme on tarkoitettu Y-tunnuksen omaaville yrityksille.
Kattava jälleenmyyjäverkostomme ympäri Suomen palvelee yksityishenkilöitä.

Löydät lähimmän jälleenmyyjäsi täältä.