Laddar
Laddar
Laddar

Putoamissuojainten tarkastukset ja huolto

Inspector

Inspector on Creston ja Skyddan verkkopohjainen tarkistus- ja huoltotietokanta. Kaikki luokkaan 3 kuuluvat putoamissuojaimet tulee lain mukaan tarkistaa 12 kuukauden välein, ja tarkistuksen suorittajan tulee olla pätevä henkilö.

Tietokanta on erinomainen apuväline ja työkalu loppuasiakkaalle, tarkistuksen suorittavalle pätevälle henkilölle ja jälleenmyyjälle tarkistusten kirjaamiseen ja tallentamiseen. Kaikki tapahtuu helposti ja nopeasti tietokannassa.

Inspector/Creston tarkistus- ja huoltotietokanta

Kohderyhmä: Kaikki, jotka ovat hankkineet Creston putoamissuojia, tukivarusteita ja pelastautumisvarusteita.

Kun tuotteet kirjataan tietokantaan, tuotteiden vuositarkastustilanne on aina ajan tasalla ja tarkistettavissa nopeasti ja helposti. Myös tarkistusmuistutukset lähetetään sähköpostitse. Voit koska tahansa lisätä tietokantaan uusia tai nykyisiä tuotteita.

EN 365:2004

Standardin EN 365:2004 mukaan putoamissuojukset, tukivarusteet ja pelastautumisvarusteet tulee tarkastaa vähintään 12 kuukauden välein.

Jos varusteet altistuvat kovalle kulutukselle, ne tulee tarkastaa useammin. Vuositarkastuksen tekijällä on oltava asianmukainen pätevyys ja valmistajan sertifiointi.

Lisäksi kaikkien käyttäjien tulee tehdä varusteille päivittäinen tarkastus ennen käyttöä.

Milloin teidän valjaat on viimeksi tarkastettu?

Ota yhteyttä lähimpään Skydda Storeen tai soita 0201 523 200 tai laita viestiä skydda@skydda.fi