Product image
  • Laddar

Speedglas 9100 FX Air + Adflo puhallinyksikkö + Hitsauskasetti 9100X

Speedglas 9100 FX Air + Adflo puhallinyksikkö + Hitsauskasetti 9100X

Tuotetiedot
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus

Adflo QRS kytkennällä.

SpeedglasAdflo on hengityksensuojain hitsareille, jotka tarvitsevat liikkuvuutta.

Ympäristöihin, jossa vaaditaan korkeampaa suojausta, on olemassa järjestelmä Speedglas Fresh-air C (paineilma).

Adflo:ta on mukava käyttää myös ahtaissa tiloissa. Yksikkö on pehmeästi pyöristetty ja siinä ei ole ulkonevia osia, jotka voisivat tarttua kiinni.

Elektroniikka tarkkailee jatkuvasti ilmavirtaa ja säätää automaattisesti moottoriefektiä, jotta ilmavirta säilyy jatkuvasti 170 l/min.

Adflo on mukavakäyttöinen myös kuumassa ympäristössä hitsatessa. Tämä on AirflowPlussan ansiota, toiminto, joka nostaa ilmavirtaa normaalista 170 l/min korkeampaan 200 l/min.

Puhaltimessa on ergonomisesti suunniteltu nahkavyö. Vyö on extra leveä ja antaa selälle parhaan tuen.

Oikealla suodatinsarjalla Adflo antaa yhtä hyvän suojan niin hiukkasia kuin myös kaasua vastaan, molemmissa tapauksissa ilmavirta säilyy 170 l/min.

Suodattimen vaihto sujuu nopeasti, sillä järjestelmää ei tarvitse riisua pois päältä vaihdon ajaksi.

Huom: Adflo ja Fresh-air ei saa käyttää tilassa, jossa on turvallisuusriski tai hengenvaara (IDLH-luokittelu). Kysy aina neuvoa turvallisuusvastaavalta.

Kaikki yhdessä ratkaisussa.

Oikealla suodatinsarjalla Adflo antaa yhtä hyvän suojan niin hiukkasia kuin myös kaasua vastaan, kaikki samassa yksikössä! Suodattimia vaihdetaan tarpeen mukaan. Suodattimen vaihto sujuu nopeasti, sillä järjestelmää ei tarvitse riisua pois päältä vaihdon ajaksi. Airflow Plus-toiminto antaa ekstra ilma-virtaa. Toiminto aktivoidaan painamalla yhtä painiketta "ON-painiketta".

Toimitetaan Litiumioniakulla, joka alentaa järjestelmän painoa.

Puhallin voidaan ostaa vakio tai Heavy Duty akulla. Akut voidaan ladata paikan päällä puhallinyksikössä tai erikseen uudella akkulaturilla, joka on tarkoitettu Litiumioniakuille.

Vastaa vaatimuksia Silmiensuojaus: EN 379, Hengityksensuojaus - Hitsausmaski EN 175, Hiontavisiiri EN 166, Hengityksensuojaus: EN 12941 (TH2P, TH2 A1B1E1 P).

Suojaustekijä: 200.

Suodatin: Hiukkassuodatin P(SL). Kaasusuodatin: A1B1E1. Hajusuodatin: Vähentää epämiellyttävää hajua.

Ilmavirtaus nimellisarvo: 170 l/m. Airflow Plus: 200 l/m.

Paino Hitsausmaski: 750 g. Hiontavisiiri: 505 g. Puhallin - sis. hiukkassuodatin ja vakioakku: 950 g.
243960853 Sisältö: Speedglas 9100 X hitsauskypärä raitisilmajärjestelmään, hitsauskasetti 9100X, Adflo-puhallinyksikkö litium-ioni-vakioakulla, laturi, ilmaletku QRS, virtausindikaattori, kipinäsuojus, esisuodatin, hiukkassuodatin.

243965209 Sisältö: Adflo-puhallinyksikkö, ilmaletku QRS, virtausindikaattori, kipinäsuojus, esisuodatin, hiukkassuodatin, vyö, litium-ioni-vakioakku ja laturi.

243965217 Sisältö: Adflo-puhallinyksikkö, ilmaletku QRS, virtausindikaattori, kipinäsuojus, esisuodatin, hiukkassuodatin, vyö, litium-ioni-tehoakku ja laturi.

Tuotteet
Noutaa artikkelitiedot