Product image
  • Laddar
  • Laddar

Wireless Phone Headset 3M Peltor WS XP Alert MRX21A2WS6 - sankamalli

Wireless Phone Headset 3M Peltor WS XP Alert MRX21A2WS6 - sankamalli

Tuotetiedot
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus

Peltor WS Alert XP on uusi aktiivinen kuulonsuojain, jossa on kuuntelutoiminto, FM-radio ja Bluetooth tiedonsiirtoon toisen, maks. 10 metrin päässä olevan Bluetooth-laitteen (puhelin, tietokone, radiopuhelin) kanssa. Full duplex.

Peltor WS Alert XP suojaa kuuloa samalla kun:

  • Kuuntelet omaa musiikkia tai muita MP3-tiedostoja langattomasti suoratoistona puhelimesta tai tietokoneesta. Uudet päivitetyt stereokaiuttimet toistavat äänet, basso mukaan lukien, erittäin laadukkaasti.
  • Puhut handsfree-puheluita melun keskellä. Kuulonsuojain mahdollistaa myös puheluiden hoitamisen meluisassa ympäristössä suojaustehoa heikentämättä. Vastapuoli kuulee puhujan äänen selvästi ja kirkkaasti, sillä tehokkaasti melun vaimentava mikrofoni suodattaa pois myös voimakkaat ympäristöäänet.
  • Äänitasoa rajoittava kuuntelutoiminto. Kuulonsuojain vaimentaa ympäristön melun mutta päästää läpi heikommat äänet, kuten varoitussignaalit ja puheen, joten käyttäjä voi keskustella lähistöllä olevien kanssa normaalilla puheäänellä. Kuuntelutoiminto vahvistaa heikompia ääniä niin, että ne kuuluvat paremmin kuin ilman kuulonsuojainta. Kuuntelutoiminnon käyttämää äänenvoimakkuutta voi myös lisätä tai vähentää. Kuuntelutoiminnon ansiosta käyttäjä ei eristy ympäristöstä, ja sitä voi käyttää myös puheluiden ja radion tai musiikin kuuntelun aikana.
  • Päivitetty radiopiiri takaa erinomaisen FM-radiovastaanoton ja supernopean asemahaun sekä muistipaikat neljälle radiokanavalle.
  • Tuote 466204285 sisältää laturin ja akun, tuotteeseen 466204283 ne eivät sisälly.

Hyväksynnät: PPE-direktiivi 89/686/ETY ja EMC-direktiivi 89/336/ETY sekä soveltuvin osin eurooppalainen standardi EN 352.

Vaimennusarvot:

H = 35

M = 27

L = 18

SNR = 30

Tekniset tiedot:

Liikenne: Duplex

Kantama: n. 10 m (0 dBm)

Paristot/akut: 2 kpl 1,5 V AA

Käyttöaika: N. 58 tuntia FM-radiolla ja tasorajoituksella. N. 78 tuntia Bluetoothilla ja tasorajoituksella.

Ominaisuudet
Ominaisuudet
Tyyppi
Päälakisanka
Bluetooth
Kyllä
Maks. kantama
10 m
FM-radio
Kyllä
Ympäristöäänien tasorajoitus
Kyllä
Puomimikrofoni
Kyllä
SNR
30
Tuotteet
Noutaa artikkelitiedot