Laddar
Laddar
Laddar

Talvikenkäkampanja 10% lisäalennus

Ostaessasi vähintään 30 paria, saat 10% lisäalennuksen

Tarjous koskee kampanjasivulla näkyviä Heckelin ja Arbeskon valikoituja talvikenkiä. Lisätietoa saat napauttamalla haluttua tuotetta.

Arbesko on Ruotsin ensimmäisenä kenkien tukkuvalmistajana aloittanut yritys ja nykyinen markkinajohtaja, joka toimii sekä Pohjoismaissa että niiden ulkopuolella. Arbesko on valmistanut laadukkaita turvajalkineita ja työjalkineita vuodesta 1839 saakka, ja niiden valmistuspaikkana on Ruotsin ainoa turvajalkinetehdas, Arbesko-jalkinetehdas Kumlassa. Tuotteita kehitetään tiiviissä yhteistyössä ammattilaisina toimivien loppukäyttäjien kanssa, ja niissä panostetaan laatuun, turvallisuuteen ja käytännöllisyyteen. Valitessasi Arbeskon saat jalkineen, joka antaa jaloillesi parhaat edellytykset turvalliseen ja terveelliseen työelämään.

Heckel on ranskalaislähtöinen, vuodesta 1970 asti toiminut yritys ja yksi maailman johtavimmista turvajalkineiden valmistajista. Vuonna 2011 Heckelista tuli osa Uvex-yhtiötä, joka toimii pioneerina henkilökohtaisten suojaimien kentällä. 

Voit tehdä tämän tilauksen verkkokaupassa. Syötä koodi AW23LARSH ostoskorin kampanjakoodikenttään.

Tarjous on voimassa 30.1.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.