Product image
  • Laddar

Hitsausmaski 3M Speedglas 9100 Air + Adflo puhallinyksikkö

Hitsausmaski 3M Speedglas 9100 Air + Adflo puhallinyksikkö

Tuotetiedot
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus

Huom! Hitsauskasetti tilataan erikseen.

Adflo QRS kytkennällä.

SpeedglasAdflo on hengityksensuojain hitsareille, jotka tarvitsevat liikkuvuutta.

Ympäristöihin, jossa vaaditaan korkeampaa suojausta, on olemassa järjestelmä Fresh-air C (paineilma).

Adflo:ta on mukava käyttää myös ahtaissa tiloissa. Yksikkö on pehmeästi pyöristetty ja siinä ei ole ulkonevia osia, jotka voisivat tarttua kiinni.

Elektroniikka tarkkailee jatkuvasti ilmavirtaa ja säätää automaattisesti moottoriefektiä, jotta ilmavirta säilyy jatkuvasti 170 l/min.

Adflo on mukavakäyttöinen myös kuumassa ympäristössä hitsatessa. Tämä on AirflowPlussan ansiota, toiminto, joka nostaa ilmavirtaa normaalista 170 l/min korkeampaan 200 l/min.

Puhaltimessa on ergonomisesti suunniteltu nahkavyö. Vyö on extra leveä ja antaa selälle parhaan tuen.

Oikealla suodatinsarjalla Adflo antaa yhtä hyvän suojan niin hiukkasia kuin myös kaasua vastaan, molemmissa tapauksissa ilmavirta säilyy 170 l/min.

Suodattimen vaihto sujuu nopeasti, sillä järjestelmää ei tarvitse riisua pois päältä vaihdon ajaksi.

Huom: Adflo ja Fresh-air ei saa käyttää tilassa, jossa on turvallisuusriski tai hengenvaara (IDLH-luokittelu). Kysy aina neuvoa turvallisuusvastaavalta.

Kaikki yhdessä ratkaisussa.

Oikealla suodatinsarjalla Adflo antaa yhtä hyvän suojan niin hiukkasia kuin myös kaasua vastaan, kaikki samassa yksikössä! Suodattimia vaihdetaan tarpeen mukaan. Suodattimen vaihto sujuu nopeasti, sillä järjestelmää ei tarvitse riisua pois päältä vaihdon ajaksi. Airflow Plus-toiminto antaa ekstra ilma-virtaa. Toiminto aktivoidaan painamalla yhtä painiketta ON-painiketta.

Toimitetaan litiumioniakulla, joka alentaa järjestelmän painoa

Puhallin voidaan ostaa vakio tai Heavy Duty akulla. Akut voidaan ladata paikan päällä puhallinyksikössä tai erikseen uudella akulla, joka on tarkoitettu Litiumioniakuille.

Vastaa Silmiensuojauksen vaatimuksia: EN 379, Hengityksensuojaus - Hitsauskypärä EN 175, Visiiri EN 166, Hengityksensuojaus: EN 12941 (TH2P, TH2 A1B1E1 P).

Suojaustekijä: 200.

Suodatin: Hiukkassuodatin P(SL). Kaasusuodatin: A1B1E1. Hajusuodatin: Vähentää epämiellyttävää hajua.

Ilmavirtaus nimellisarvo: 170 l/m. Airflow Plus: 200 l/m.

Paino Hitsauskypärä: 750 g. Visiiri: 505 g. Puhallin - sis. hiukkassuodatin ja standardiakku: 950 g.

243960739 Sisältö: Speedglas 9100 Air hitsauskypärä raitisilmajärjestelmään, Adflo-puhallinyksikkö litium-ioni-vakioakulla, laturi, ilmaletku QRS, virtausindikaattori, kipinäsuojus, esisuodatin, hiukkassuodatin, vyö ja laukku.

Tuotteet
Noutaa artikkelitiedot
Lisätarvikkeet, joista saatat olla kiinnostunut