Product image
  • Laddar

Kuulonsuojain 3M Peltor WS LiteCom III Hi-Viz 446 MHz kypäräkiinnityksellä

Kuulonsuojain 3M Peltor WS LiteCom III Hi-Viz 446 MHz kypäräkiinnityksellä

Tuotetiedot
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus

WS LiteCom III Hi-Viz on kuulonsuojain, jossa on sisäänrakennettu radiopuhelin viestintään muiden kuulonsuojaintein ja/tai käsiyksiköiden kanssa.

  • Esiohjelmoitu analoginen/digitaalinen radiopuhelin (32 ohjelmoitua PMR/DMR-radiokanavaa, taajuuskaista 446 MHz).
  • Bluetooth Multipoint -toiminto.
  • Vesitiivis mikrofoni (IP68).
  • Ympäristöäänien tasorajoitus päästää normaalit ympäristöäänet läpi.
  • Push To Listen -toiminto helppoon vastaamiseen vain nappia painamalla.
  • Ladattava litiumioniakku.
  • Lähetysten ääniohjaus (VOX).

Hyväksynnät: EN352-1, EN352-4, EN352-6, EN352-8.

WS LiteCom III Hi-Viz on kuulonsuojain, jossa on sisäänrakennettu radiopuhelin viestintään muiden kuulonsuojaintein ja/tai käsiyksiköiden kanssa. Kupujen ja laitteiden on toimittava samalla lähetys- ja vastaanottotaajuudella. WS LiteCom III Hi-Viz käyttää lisenssitöntä PMR 446 MHz -taajuusaluetta.

Kommunikointi voi tapahtua sekä analogisilla että digitaalisilla kanavilla. 16 analogista ja 16 digitaalista, esiohjelmoitua kanavaa mahdollistaa kuulonsuojaimen ottamisen käyttöön heti.

Radiopuhelin toimii kokonaan handsfree-periaatteella, kun VOX-toiminto (Voice Operated Transmission) on käytössä. Silloin radio käynnistää lähetyksen heti, kun mikrofoniin puhutaan, ja lopettaa sen, kun puhuminen lakkaa. Radiossa on myös perinteinen PTT-toiminto (Push to Talk), jossa lähettäminen edellyttää kuvun painamista.

Bluetooth Multipoint yhdistää kuulonsuojaimeen langattomasti yhden tai kaksi matkapuhelinta. Bluetoothin avulla kuulonsuojaimella voi hoitaa puheluita ja kuunnella musiikkia puhelimesta, radiota internetistä sekä suoratoistomusiikkia Spotify-palvelusta.

Normaalit ympäristöäänet läpi päästävä kuuntelutoiminto, Push-to-Listen-toiminto sekä uusi vesitiivis mikrofoni (IP68), joka parantaa äänenlaatua.

Ominaisuudet
Ominaisuudet
Tyyppi
Kypäräkiinnitys
Sisäänrakennettu radiopuhelin
Kyllä
Bluetooth
Kyllä
Radiotaajuus
PMR446
Kanavamäärä
16
Ympäristöäänien tasorajoitus
Kyllä
SNR
32
Tuotteet
Noutaa artikkelitiedot