Product image
  • Laddar

Pelastuslaite Resq RPX200 Basic

Pelastuslaite Resq RPX200 Basic

Tuotetiedot
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus

RESQ RPX on uusimman sukupolven pelastus- ja evakuointilaite RESQ:lta. Sen kehittämisessä on ajateltu intuitiivisten toimintojen mukanaan tuomaa helppokäyttöisyyttä.

RPX toimii useimmissa pelastamistilanteissa monilla aloilla ja monissa vaikeissa olosuhteissa: se sopii evakuointiin korkeilta paikoilta, nostamiseen syvistä kuilusta ja monimutkaisiin pelastustoimenpiteisiin. Näin ollen käyttäjä voi luottaa sen suorituskykyyn.

Laitteen muotoilu ja toiminnallisuus pohjautuvat päivittäin korkealla työtään tekevien ammattilaisten antamaan palautteeseen. RPX on suunniteltu lisäämään luottamusta tarkistusten tekemiseen ja annetun käyttäjäkoulutuksen sovellettavuuteen yksinkertaisesti vaikeissa olosuhteissa.

Kaikki tarvittava on käyttäjän edessä – arvokasta aikaa ei tuhlaannu laitteen kääntelyyn ja kiertämiseen toimintojen varmistamiseksi. Yleisliitäntä ruuvinvääntimelle raskaisiin nostoihin, maks. 255 m. Päälle asennettu kiertoliitin takaa optimiasennon myös ahtaissa ja kapeissa tiloissa. Kotelon laserkaiverretut tiedot ja kuvakkeet ovat selviä ja säilyviä. Todennettu ja testattu painoraja/laskeutumismatka 280 kg/255 m.

Ominaisuudet
Ominaisuudet
Nosto ja lasku
Nostotoiminto,
Laskeminen
Päämateriaali
Aramidi
Köysimateriaali
Polyamidi
Käyttäjän paino maks.
280 kg
Avaustoiminto karbiini
Kierreavaus
Komponenttien materiaali
Alumiini,
Polyamidi
CE-kategoria
Kategoria 3
Tuotteet
Noutaa artikkelitiedot
Lisätarvikkeet, joista saatat olla kiinnostunut