Product image
  • Laddar

Radiokuulonsuojain 3M Peltor HRXS220P3E

Radiokuulonsuojain 3M Peltor HRXS220P3E

Tuotetiedot
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus

3M PELTOR WorkTunes Pro kuulonsuojainradiossa on sisäänrakennettu FM-radio. Monta uutta toimintoa.Parannettu ääniUudet kaiuttimet ja uusi nykyaikainen elektroniikka parantavat äänenlaatua, jotta voit nauttia musiikista entistäkin enemmän. Turvallisuutesi takia musiikin ja äänien voimakkuus rajoitetaan 82 dB:iin.

Sisäänrakennettu antenni WorkTunes Pro kuulonsuojainradiossa on sisäänrakennettu antenni, jotta se ei takerru mihinkään.

Elektroniikka on suojassa WorkTunes Pron kaksikuorinen rakenne mahdollistaa elektroniikan sijoittamisen kuvun ulkopuolelle, ei sen sisään. Elektroniikka on siten suojassa hieltä ja kosteudelta, jotka voisivat vaurioittaa sitä.

Ääniviesti kertoo taajuuden Kun haet kanavaa FM-radiossa, toisinaan on vaikea kuulla, oletko löytänyt juuri hakemasi aseman. Ääniviesti kertoo taajuuden aina kun uusi asema löytyy.

Tallenna suosikkikanavat Sisäisen FM-radion digitaalinen radiopiiri mahdollistaa viiden kanavan tallentamisen.

Kuuntele musiikkia matkapuhelimellaVoit kytkeä matkapuhelimesi WorkTunes Prohon 3,5 mm stereoliittimellä varustetulla kaapelilla. Tulevien puheluiden soittoääni ja muut puhelimen ilmoitusäänet sekä matkapuhelimeen tallennettu media kuuluvat myös kuulonsuojaimessa.

Vastaa PPE-direktiivin 89/686/EEC sekä soveltuvin osin standardin EN 352 vaatimuksia.

Vaimennusarvot:

H = 33

M = 28

L = 21

SNR = 31

Ominaisuudet
Ominaisuudet
Tyyppi
Kypäräkiinnitys
FM-radio
Kyllä
SNR
31
Tuotteet
Noutaa artikkelitiedot