Laddar
Laddar
Laddar

Skydda lyhyesti

Skydda tarjoaa henkilönsuojaimia teollisuuden ja rakennussektorin käyttöön ja on yksi johtavista alan toimittajista Pohjois-Euroopassa. Skyddan toiminta-ajatuksena on tehdä asiakkaidensa arkipäivistä HELPOMPIA, TURVALLISEMPIA ja KANNATTAVAMPIA kehittämällä, kouluttamalla ja tarjoamalla ratkaisuja henkilönsuojaukseen. Skyddan valikoiman löydät paikalliselta teollisuus- ja työtarvikemyyjältäsi. Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi.

Skyddan historia alkaa jo vuodesta 1976 osana Järnia AB:tä. Skyddasta tuli oma yhtiö vuonna 1997 ja yritys on siitä lähtien kehittynyt johtavaksi, ainoastaan henkilönsuojaimiin keskittyväksi toimittajaksi Pohjolassa.

Skydda-konsepti toimii tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.


Skydda on osa Bergman & Beving -konsernia, joka kehittää ja markkinoi vahvoja tuotemerkkejä ammattilaisille teollisuuteen ja rakennusalalle – ensisijaisesti Pohjoismaissa, Baltiassa ja Puolassa. Visiona on olla johtava toimittaja Pohjois-Euroopassa. Bergman & Beving luo turvallisen toimintaympäristön, jossa tuoteyhtiö voi ottaa seuraavan askeleensa johtavaksi tuotemerkiksi omassa kategoriassaan. Konsernilla on 15 tuotemerkkiä, noin 1000 työntekijää ja liikevaihto noin 3,8 miljardia kruunua. Bergman & Beving on perustettu 1906 ja se on myös listattu Nasdaq Stockholmiin.  Lue lisää: bergmanbeving.com